Добредојдовте на првиот Creative Hub форум за графички дизајн

 

Овој бесплатен форум има за цел да ги спои студентите и почетниците со професионалците кои веќе имаат неколку годишно искуство во областа на графички дизајн и веб дизајн во една благородна мисија на давање фидбек кој ќе ве направи подобри.

Категории
pen

Illustrator

Photoshop

grid_design

InDesign

UX/UI

За да го користите форумот, најпрво треба да се логирате. Форумот го задржува правото да ги избрише сите несоодветни коментари кои не се во функција на  подобрување на нечиј дизајн. Ги замолуваме сите кои ќе го користат овој форум да го прават тоа со единствена причина на лично подобрување или сугестија како нечиј дизајн може да се подобри.