Како да направам но...
 
Notifications
Clear all

Како да направам нов лејер во фотошоп?


creativehubforum
(@creativehubforum)
Member Admin
Регистриран: пред 7 months
Објави: 1
Topic starter  

???


Quote
Mitkashin
(@mitkashin)
New Member
Регистриран: пред 7 months
Објави: 1
 

Слика  < ---- Link

This post was modified пред 7 months by Mitkashin

ReplyQuote
Jovan Vasilevski
(@jovan-vasilevski)
New Member
Регистриран: пред 6 months
Објави: 1
 

Layers > мал квадрат со плус


ReplyQuote
Share: